Asociatia de ecologie si interventii in caz de inundații
Asociatia de ecologie si interventii in caz de inundații

Întâlnire de top România Lăudabilă

Absolut excepțională ideea deputatului Natalia Intotero de a-l invita pe europarlamentarul german Guido Reil să cunoască județul Hunedoara, pentru a putea vorbi în cunoștință de cauză despre România. Lăudabilă e și atitudinea acestuia de a răspunde invitației.

Dacă pe 1 Decembrie, Guido Reil a fost primit în cel mai pur stil românesc la Brad, de primarul Florin Cazacu și, mai apoi, de președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, astăzi eurodeputatul Guido Reil a fost oaspete al Văii Jiului.

Imre Szuhanech, la Peștera Bolii a fost o gazdă bună si i-a prezentat dovezile istorice ale trecerii prin aceste locuri ale locotenentului german, pe atunci,Erwin Rommel în timpul Primului Război Mondial, așa cum i-a arătat că o echipă a prestigioasei televiziuni germane ZDF a ales Peștera Bolii pentru a realiza un documentar despre istoria umanității.
Mai apoi Guido Rail la fosta Mina Petrila.A vizitat apoi mina-școală și Muzeul Salvatorului Român

Guido Reil a mai văzut astăzi și Straja

Avem atâtea locuri frumoase pe care i le arătăm în Hunedoara, încât cu siguranță va pleca de la noi, convins deplin că România reală este o țară care-și merită pe deplin locul în Europa.
Iar noi credem că vom avea de acum înainte încă un bun prieten al României în parlamentul european.

sursa Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *